Διελκυστίνδα Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος της σχολής διαιτησίας της ΕΟΔ

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος της σχολής διαιτησίας της ΕΟΔ

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος μετά και την δεύτερη μέρα της Σχολής Διαιτησίας της Διελκυνστίvδας στη Λαμία. Αφορούσε το πρακτικό τμήμα των Κανονισμών όπου οι υποψήφιοι Διαιτητές κλήθηκαν να εξασκηθούν στα σήματα και να εμπεδώσουν με βιωματικό τρόπο τα μυστικά του αθλήματος.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΔ Βαγγέλης Κούτρας δήλωσε: “2η ημέρα του πρώτου κύκλου της Σχολής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διελκυστίνδας. Ο Καθηγητής και Αντιπρόεδρος της ΕΟΔ Πολυνίκης Αναστάσιος Τριγάζης ολοκλήρωσε το πρώτο κύκλο διδασκαλίας του αθλήματος μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το τριήμερο 17-19/2/2023! Σας ευχαριστώ όλους για τα χιλιόμετρα και τις θυσίες που κάνετε για την ανάπτυξη του αθλήματος μας!”

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος διαιτησίας καθηγητής Α.Π. Τριγάζης δήλωσε: “Ως Αντιπρόεδρος αλλά και ως Υπεύθυνος Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διελκυστίνδας, θέλω να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες στην 1η “επίσημη” Σχολή Διαιτησίας Διελκυστίνδας της ΕΟΔ!”

Η σχολή θα ολοκληρωθεί σε σύνολο 4 διδακτικών ημερών.

Τελευταία άρθρα Διελκυστίνδα

Video Διελκυστίνδα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.